Kompiscross idag!

Kompiscrossen idag blev en lerig historia. Jag bestämde mig tidigt för att ta det lite lugnare idag. Jag tog inte ens av mig benvärmarna – då förstår ni hur lugnt jag tänkte ta det.  Hur lugnt som helst blev det dock inte utan jag lade mig top 10 och körde där i princip hela båda deltävlingarna.
Till skillnad från en vanlig Kompiscross så hade vi idag delat upp tävlingen i två och körde båda banorna som CX-cupen kommer att köras på i Flottsbor i november. Det kommer helt klart bli den crossigaste banan i årets cx-cup.

Jag hoppas det kommer upp lite bilder snart så jag kan visa. Tills dess får ni nöja er med garmin-data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>